10 milyon borçluya müjde! Sicil affı çıktı mı, ne zaman çıkacak? 2022 Torba yasası ile sicil affı kimleri kapsıyor, kimler faydalanacak?

Bankalara borcu olan kişiler, ''Sicil affı çıktı mı, ne zaman çıkacak? 2022 Torba yasası ile sicil affı kimleri kapsıyor, kimler faydalanacak?'' sorularına yanıt aramayı sürdürüyor. İşte, Sicil affı ile ilgili tüm merak edilenler...

Sicil affı son dakika gelişmeleri ile gündemde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. TBMM'de kabul edilen 52 maddelik torba yasa teklifi içerisinde yer alan sicil affı ile 10 milyon kişi, derin bir nefes alacak. Bu noktada çek, senet, kredi ve kredi kartı borçları nedeniyle sicili bozulan vatandaşlar, sicil affının ne zaman çıkacağını ve kimleri kapsayacağını merak ediyor. Peki, Sicil affı çıktı mı, ne zaman çıkacak? 2022 Torba yasa kapsamında yer alan sicil affı kimleri kapsıyor, kimler faydalanacak, hangi borçlar silinecek? Söz konusu kanunla birlikte borcunu belirlenen tarihlerde kapatan veya yapılandıran herkesin kara listeden çıkması bekleniyor.