Ata Demirer, Semicenk ve Sagopa Kajmer sahne alacak: Volkswagen Arena bu ay da dopdolu! İşte Volkswagen Arena nisan ayı etkinlikleri...

Her sene dolu dolu bir program sunan Volkswagen Arena, 'Her Şey Bir Arenada' mottosuyla nisan ayı boyunca da birbirinden farklı etkinlikleri katılımcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Müzik dünyasında özgün sesi ile dikkat çeken Semicenk, kendine özgü müzikal vizyonu ve derin sözleriyle dinleyicilerini etkilemeyi sürdürüyor. Sanatında sınırları zorlayan bir yolculuğa çıkan ve sahne performanslarındaki enerjisi ve yetenekleriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Semicenk, müziğinde elektronik, pop ve çağdaş tınıları başarıyla harmanlayarak dinleyicilere unutulmaz deneyimler yaşatıyor. Dinamik sahnesi ve çağdaş sound'uyla müzikseverlere duygusal ve unutulmaz bir müzik deneyimi sunan Semicenk, NG Event organizasyonuyla 27 Nisan Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’nın göz alıcı atmosferinde sevenleriyle buluşacak. Bu özel akşamın biletlerine Biletix, Bubilet, Biletino ve Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.