10.. 9.. 8.. süre işliyor! Güvercinlerin içerisine gizlenmiş kargayı 10 saniyede bulan deha sahibi kabul ediliyor

Ne kadar iyi bir gözlemci olduğunu bize göster. Güvercinlerin içerisine gizlenmiş bir karga var. Sadece elf gözlüler saklanmış kargayı bulabiliyor

Çok dikkatli olmanız gereken bir nokta var. Güvercinlerin içerisinde gizlenmiş bir karga.. Renkleri neredeyse aynı. Ama onu farklı kılan başka bir şeyler daha var. Bu onu ele veriyor. Bu kargayı 250 kişiden sadece 10'u görüyor.

Fresherslive.com'da yer alan bir içerikte; elf gözlüler resmen test edildi. Bakalım sizde Yüzüklerin Efendisi'ndeki Legolas kadar iyi gözlere sahip misiniz? Çünkü güvercinlerin içerisine saklanmış kargayı bulmak bir hayli zor.

KAMUFLE EDİLDİ BULAN NEREDEYSE ÇIKMADI

Paylaşılan optik illüzyon testinde, ilk ve en önemli göreviniz, gizli karganın ne olduğunu bulmak ve görüntüyü daha iyi anlamak için gizlenmiş karganın görüntünün çevresi ile birlikte nasıl kamufle edildiğini çözebilmek . İşte akıllara durgunluk veren bir optik yanılsama.. Bulanların neredeyse %1'i verilen görüntüdeki gizli Karga'yı bulmak için uydurdu.

Pek çok Optik yanılsamayı keşfetmek, IQ seviyenizi geliştirmenize yardımcı olur. Genellikle, öngörülen bir süre içinde gizli bir Karga ararken, beyninizin gizli Karga'yı daha da hızlı bulması kolaylaşır . İşte size gizli Karga'yı çözmeniz için hızlı bir geri sayım .

Böylece saat işlemeye başladı….10…9…8…

Acele edin!! Zaman tükeniyor. Tanımlanmanız gereken gizli Karga'yı bulmak için görüntünün tüm köşelerine bakın.

3…2…1….süre doldu!!!

Gizli Karga'yı buldunuz mu ? Değilse, bunun için çözüm hakkında endişelenmenize gerek yok. Karga'nın resimde nerede olduğunu öğrenmek için gelecek bölüme bakın.

Optik illüzyonlara çözüm bulmak zorlu bir adımdır. Hâlâ gizli Karga'yı bulmak için resme bakıyorsanız , o zaman burada gizli Karga'nın doğru konumuna bakabilirsiniz . Şimdi cevabı açıklayarak bitirelim.


Kaynak: Fresherslive.com

Derleme: Aydinlik.com.tr

Sonraki Haber