11 saniyeniz var! Çiçeklerde gizlenen 2 suratı bulanların IQ testi puanı 130 çıkıyor

Kadının kokladığı çiçeklerde onu izleyen gizlenmiş 2 surat var. Ama kadın bunun farkında bile değil. İşte bu yüzleri 11 saniyede görenlerin IQ puanı 130 çıkıyormuş..

Çiçekleri koklayan bu kadın birçok şeyden habersiz. Özellikle onu izleyen 2 yüzden. Aradı aradı bulamadı. Bulanlar ise görsel zeka testinden başarıyla çıkıyor. Jagranjosh.com sitesinde yer alan bu içerikte; IQ testinin sınırları zorlandı. Yetiştirdiği çiçeklerle ilgilenen kadının fark etmediği 2 suratı 11 saniyede bulanların IQ puanı da 130 çıkıyormuş. Bakalım siz bulabilecek misiniz? Yorumlarda bunu belirtmeyi unutmayın.

Yukarıdaki resim zor bir bilmecedir ve hem yetişkinler hem de çocuklar için bir Zeka Oyunu olarak tasarlanmıştır. Bu optik yanılsama, vazodaki taze çiçekleri koklarken odanın içinde misafirlerini bekleyen bir kadının görüntüsünü gösterir. Güzel koku için odada güzelce dekore edilmiş vazolar bulunmaktadır. Ancak hanımın misafirleri çoktan gelmişler ve odanın içinde bir yerlerde saklanıyorlar. Bu optik illüzyon, odanın içine gizlenmiş Leydi Misafirlerinin yüzlerini bulmanızı ister. Yani, bu optik yanılsamanın daha zor kısmı, iki konuğun yüzlerini tespit etmektir.

Optik yanılsama, çiçekli bir bayanın güzel bir resmidir. Normalde insanlar hanımın odada tek başına durduğunu göreceklerdir. Ancak misafirleri görüntünün bir yerinde gizlidir. Leydi'nin Misafirlerinin nerede saklandığını bulabilir misiniz? Görüntü, resimdeki gizli yüzleri bulmaya çalışan binlerce yetişkinin kafasını kaşımasına neden oldu.

IO PUANI 130 ÇIKIYOR

Bu optik illüzyon görüntüsüne yakından bakın ve odanın içindeki gizli konukların yüzlerini bulmaya çalışın. Konukların gizli yüzlerini bulmak çok zor görünebilir, ancak resmi ters çevirirseniz her iki konuğu da görebilirsiniz. Çiçek vazosunun çevresinde 2 konuğun yüzü görülebilir.

Kaynak: Jagranjosh.com

Derleme: Aydinlik.com.tr

Sonraki Haber