15 Şubat 2024 okullar tatil mi? Şanlıurfa Valisi açıkladı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sağanak nedeniyle Siverek ve Viranşehir ilçeleri başta olmak üzere il genelindeki kırsal mahallelerde 15 Şubat Perşembe günü için ara verildiğini açıkladı.

Ülkenin pek çok bölgesini etkisi altına alan sağanak, hayatı olumsuz etkiliyor. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Siverek ve Viranşehir ilçelerinin yanı sıra il genelindeki kırsal mahallelerde 15 Şubat Perşembe günü için eğitime ara verildiğini açıkladı.

15 ŞUBAT PERŞEMBE OKULLAR TATİL Mİ? ŞANLIURFA VALİSİ AÇIKLADI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sağanak nedeniyle Siverek ve Viranşehir ilçelerinin yanı sıra il genelindeki kırsal mahallelerde eğitime 15 Şubat Perşembe günü için ara verildiğini bildirdi.

Şıldak, sosyal medya platformu X'ten yaptığı açıklamada, "İlimizde meydana gelen aşırı yağış nedeniyle il genelinde kırsal mahallelerimizde bulunan bütün okullarımızda 15 Şubat Perşembe günü eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca kırsal mahallelerden ilçe merkezlerindeki okullarımıza taşınan öğrencilerimiz de bir gün izinli sayılacaktır. Siverek ve Viranşehir ilçe merkezlerinde bulunan bütün okullarımızda da 15 Şubat Perşembe günü eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. ifadesini kullandı.

Sonraki Haber