250 bin avro kazanan en talihsiz talihli

Belçika'da 5 avroya aldığı kazı kazan kartına 250 bin avro ikramiye çıkan Cezayirli göçmen, kazandığı paraya sevinemedi.

Brugge kenti yakınlarındaki liman kasabası Zeebrugge'de, İngiltere'ye geçmeye çalışan bir göçmen topluluğu içerisinde yaşayan 28 yaşındaki Cezayirli erkek, 23 Mart'ta bir süpermarketten 5 avro karşılığı kazı kazan kartı aldı.
Belçika'da oturma izni ve sığınma başvurusu bulunmayan Cezayirli talihli, daha sonra iz bırakmadan ortadan kayboldu. Adı ve adresi bilinmeyen talihlinin sadece süpermarketin güvenlik kameralarındaki görüntüsü ile yerel bir papazın çektiği fotoğrafı vardı.
Piyango idaresi daha önce Cezayirli talihlinin, kazandığı parayı almaya hakkı olduğunu bildirmişti. Şimdi ise bu paranın nasıl ödeneceği araştırılıyor. Piyango İdaresi, talihlinin istemesi durumunda paranın başka bir hesaba da yatırılabileceğini belirtiyor.
Cezayirli talihlinin avukatı Alexander Verstraete, AFP ajansına yaptığı açıklamada, "Kimliğini kanıtlayabilecek belgeleri arıyoruz. Cezayir'deki ailesiyle iletişime geçmesi gerekecek" dedi.

Sonraki Haber