3 kuruma personel alınacak! İşte başvuru bilgileri...

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara göre, 3 kuruma personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuruda bulunabilecek? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından beden işçisi, Çevrecik Belediyesi tarafından kamyon şoförü ve Sincik Hüseyin Çelik Öğretmenevi tarafından aşçı olarak çalışmak üzere 3 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuruda bulunabilecek? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

3 KURUMA PERSONEL ALINACAK

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

DSİ Beden İşçisi Kamu Personel Alımı; Lise ve dengi okul mezunu olmak. B sürücü ehliyetine sahip olmak. 18 ile 40 yaş aralığında olmak. Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan kişiler başvuru yapabilecektir. İŞKUR İş İlan No (00008348230).

Tokat Reşadiye Çevrecik Belde Belediyesi Kamyon Şoförü Alımı; 18 ile 50 yaş aralığında Erkek olmak. İlköğretim mezunu olmak. SRC2 ve SRC4 Belgesine sahip olmak. İŞKUR İş İlan No (00008348968)

Adıyaman Sincik Hüseyin Çelik Öğretmenevi Aşçı Alımı; Lise ve dengi okul mezunu olmak. 18 ile 42 yaş aralığında olmak. Aşçılık mesleki sertifikasına sahip olmak. Hijyen belgesine sahip olmak. 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak. İŞKUR İş İlan No (00008350469).

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını 14 Haziran 2024 tarihine kadar İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilecek.

Sonraki Haber