30 Ağustos kutlaması İsmailağa’yı rahatsız etti

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 30 Ağustos'u anlamasından rahatsız olan Yavuz Selim Gençliği Derneği’nin Başkanı Abdülhalik Ustaosmanoğlu'na tepki gösterdi.

Yavuz Selim Gençliği Derneği’nin Başkanı Abdülhalik Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün 30 Ağustos’u anmasına tepki gösterdi.

Yavuz Selim Gençliği Derneği’nin Başkanı Abdülhalik Ustaosmanoğlu'na, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’den yanıt gecikmedi. Ünlü, şunları kaydetti:

“İsmailağa’nın yegâne gençlik kuruluşu olan Yavuz Selim Gençliği Derneği’nin Başkanı Abdülhalik Ustaosmanoğlu, benim Yunan’ın denize dökülüp vatanımızın işgâlden kurtulduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladığım ve bu arada Pontus ve Ekümenik projelerine dikkat çekmek üzere detaylı bir yazı kaleme aldığım günün akabinde böyle bir tweet atmış ve gâvurların işgâlinden kurtulma bayramımızı ‘başkalarının değerleri’ diye nitelemiş. Tehlikenin ne boyutlarda olduğunu görüyor musunuz? Bu şahıs, Zafer Bayramı’nın mânâ ve ehemmiyetini açıklayıcı mahiyette Melih Gökçek Beyefendi’nin paylaştığı şeyden gâfil mi yaşamaktadır?! Demek ki; bu zihniyet birilerine karşı olan şahsî kin ve nefretlerinden dolayı Yunan gâvurunun denize dökülmesine sevinmeyecek kadar!”

Sonraki Haber