4 milyon takipçili TikTokçu tutuklandı! Cinayetten suçlanıyor

ABD'de 4 milyon takipçisi olan bir TikTok içerik üreticisi, ikinci dereceden cinayet suçlamalarıyla tutuklandı. Tutuklanan TikTok kullanıcısının hesabındaki videolara binlerce yorum yağdı.

ABD'de 20 yaşındaki bir TikTok içerik üreticisi, ikinci dereceden cinayet ve adalete engel olmak suçlarından geçtiğimiz Salı günü tutuklandı. Tutuklamanın ardından yaklaşık 4 milyon takipçisi olan TikTok içerik üreticisinin videolarına binlerce yorum yağdı.

4 MİLYON TAKİPÇİLİ İÇERİK ÜRETİCİSİ TUTUKLANDI

CİNAYET İLE SUÇLANIYOR

ABD Louisiana'daki Doğu Baton Rouge Şerif Bürosu Perşembe günü yaptığı açıklamada, "Bay Prada" olarak bilinen 20 yaşındaki TikTok içerik üreticisi Terryon Thomas'ın ikinci dereceden cinayet ve adalete engel olmakla suçlandığını duyurdu. TikTok'ta yaklaşık 4 milyon takipçisi olan Thomas, hakkında mülke ağır hasar verme, bir polise mukavemet ve motorlu bir aracın izinsiz kullanımı suçlarından tutuklama emri çıkarılmasının ardından Salı günü Dallas'ta tutuklandı.

TikTok platformunun popüler bir içerik üreticisi olan Thomas, Pazar günü Louisiana, Tangipahoa Parish yakınlarında bir otoyol kenarında ölü bulunan 69 yaşındaki terapist William Nicholas Abraham'ın çalıntı aracını kullanmakla da suçlanıyordu.

Thomas, Abraham'ın ölümüne karıştığı iddialarının internette yayılmasının ardından bir sosyal medya çılgınlığına maruz kaldı. TikTok ve X'te yer alan ve bazıları milyonlarca kez görüntülenen pek çok paylaşımda Thomas ve Abraham arasındaki ilişki üzerine spekülasyonlar yapıldı. Abraham'ın Thomas'ın terapisti olup olmadığı ise araştırılıyor.

NBC News'in haberine göre, Abraham'ın ölümünü bir cinayet olarak soruşturan polis Thomas'ın evinde yapılan araştırmada, içeride şiddetli bir tartışma yaşandığını gösteren kanıtlar buldu. Yeminli ifadeye göre polis "önemli miktarda kan" ve "çok sayıda kesici alet ve diğer silahlar" buldu.

Yeminli ifadeye göre, güvenlik kamerası görüntüleri Abraham'ın Cumartesi günü Thomas'ın apartman kompleksine, cesedinin Pazar günü bulunduğu kıyafetlerle geldiğini gösteriyor. Görgü tanıkları ise Thomas'ın bir muşambayı apartmanın merdivenlerinden aşağı sürüklediğini ve Abraham'ın aracına yüklediğini gördüklerini ifade ediyor.

4 milyon takipçili Thomas, Dallas'ta gözaltında tutuluyor ve Louisiana'ya iade edilmeyi bekliyor. Henüz bir mahkeme tarihi ise belirlenmedi.

Sonraki Haber