50 bin liranın faiz getirisi arttı! İş Bankası mevduat faiz oranlarını güncelledi

Haziran ayında en yüksek reel getirinin mevduat faizlerinin olmasının ardından vatandaş bankaların mevduat faiz oranlarını araştırmaya başladı. Peki İş bankası 50 bin TL'ye ne kadar faiz veriyor? 0 bin TL ne kadar faiz getirir? İş bankası aylık getirileri ne kadar? Mevduat faiz oranları arttı mı?

Doların aylardır sabit kalması vatandaşı Türk Lirası Mevduat hesaplarına yönlendirdi. Mevduat getirileri cazibesini korumaya devam ediyor. Haziran ayında en fazla getiri sağlayan mevduat oldu. Bunun üzerine mevduat faiz oranları araştırılmaya başlandı. Peki İş Bankası 50 bin TL'ye ne kadar faiz veriyor? Mevduat hesaplarının aylık ve 92 günlük kazançları kaç TL?

İş Bankası mevduat faizlerini yukarda tutmaya devam ediyor. Özellikle İşCep üzerinden mevduat hesabı açanlara yüzde 50'ye varan faiz oranları sunuyor. 31 Temmuz 2024 tarihine kadar İş Banka gelenler mevduat faiz oranları ile kazanıyor.

MEVDUAT FAİZİ HESAPLAMA

50 bin TL parasını İş Bankasına yatıran mudi hoş geldin kampanyasıyla yüzde 50 faiz oranı ile 32 günün sonunda 2,027 TL net faiz getirisi elde edebiliyor.

50 bin TL'nin 92 günlük mevduata yatırdığında yüzde 50 faiz ile 5 bin 12 TL kazanç elde edebilirsiniz.

10 bin TL parasını İş Bankasına yatıran yüzde 42 faiz oranı ile 32 günün sonunda 340,60 TL getiri elde edebiliyor.

Sonraki Haber