550 TL'den başlıyor! En ucuz Yalova otelleri

Yaz tatili ve bayram tatilini en uygun şekilde geçirmek isteyenler buraya! Bütçe dostu bir konaklama sağlayan Yalova oteller listemizde faydalı müşteri yorumları, Yalova otel fiyatları, adres ve iletişim bilgileri de var. İşte en ucuz Yalova otelleri

550 TL'den başlıyor! En ucuz Yalova otelleri

En ucuz Yalova otelleri arasında Amadeus Motel Havuz, Çiğdem Motel Pansiyon, Kapri Termal Hotel, Can Thermal Kaplıca Apart Otel, Acarlar Zümrüt Bahçe var. Yaz tatili ve bayram tatilini en uygun şekilde geçirmek isteyenler buraya! Bütçe dostu bir konaklama sağlayan Yalova oteller listemizde faydalı müşteri yorumları, Yalova otel fiyatları, adres ve iletişim bilgileri de var. 550 TL'den başlayan en ucuz Yalova otel listesinin ayrıntıları ise şöyle:

AMADEUS MOTEL HAVUZ

Özellikleri

Yalova otel fiyatları 550 TL

Havuz var, Park alanı ücretsiz, Wifi ve restoran var

Adres ve iletişim bilgileri

Cumhuriyet, Menekşe Caddesi No:26, 77340 Koru/Çınarcık/Yalova

0534 647 92 54

Faydalı müşteri yorumları

“Tek kelimeyle harika şayet benim zamanımda fazla kalabalık olmadığı için nezih ve sakin zaman gecirdim açıkçası kafamı dinledim siz çalışanlar & tüm personele teşekkür ederim.”

“Muhteşem çok keyifli bir yer ve ayrıca güvenilir sıcak bi aile ortamı sunmaları çok hoş teşekkürler.”

“Tam bir aile yeri nezih ortam manzara güler yüz ve huzur hepsi bir arada.”

“Tatile geldiğimiz Çınarcık'ta dinlendiğimiz tek yer diyebilirim. Havuzu ve tuvalet temizliğini özellikle çok beğendik. Fiyatlar özellikle çocuklu aileler için gayet makul. Hizmet konusunda her şeyi çok beğendik. Aracı olmayanlar için, Çınarcık merkezden özel araçla alınmamız 5 yıldızı kesinlikle hak ettirdi.”

ÇİĞDEM MOTEL PANSİYON

Özellikleri

Yalova otel fiyatları 599 TL

Mağaza ve restoranlarla bezeli Arnavut kaldırımlı bir sokakta yer alan bu sade otel, Yalova Atatürk Köşkü'ne 11 dakikalık yürüme mesafesinde, manzaralı Sudüşen Şelalesi'ne 8 km uzaklıktadır. D575 kara yolu 1 km mesafededir.

Sade mobilyalarla döşenmiş, ev sıcaklığını andıran odalarda düz ekran TV, mini buzdolabı, WiFi ve banyo bulunur. Bazı odalar balkonlu, bazıları jakuzilidir.

Verandada oturma bölümü bulunan samimi yemek alanında açık büfe kahvaltı sunulur.

Çıkış saati: 11:30

Adres ve iletişim bilgileri

Gökçedere, Adnan Kahveci Sk. No:3, 77400 Termal/Yalova

(0226) 675 77 37

Faydalı müşteri yorumları

“Odaların temizliği ilgilenmeleri konumu çok güzeldi. Şüphe etmeden tercih edebilirsiniz.”

“Tertemiz ve ilgili bir motel neye ihtiyacımız varsa yardımcı oldular.”

“Tesadüfen girdiğimiz bu yerde iyi zaman geçirdik. Yalova Gökçedere de bulunan mekan termal suyu, alışveriş alanlarına yakınlığı ile ine çıkıyor. Balkonlu ve balkonsuz oda seçenekleri var. Fiyatlar makul. Hava geceleri serin. Odalarda klima yok ama gece serin olduğundan uykusu güzel. Apart daire şeklinde olan odada kendimiz yedik içtik. Mutfakta ocak ve tabak kaşık mevcut.”

KAPRİ TERMAL HOTEL

Özellikleri

Yalova otel fiyatları 630 TL

Yemyeşil bir kırsal alanda yer alan bu sade motel, Harmankaya Tabiat Parkı'ndaki Sudüşen Şelalesi'ne 8 km, İDO Yalova Feribot İskelesi'ne 14 km uzaklıktadır.

Gösterişten uzak odalarda düz ekran TV, WiFi ve kaplıca suyu akan jakuzili banyo vardır. Süitlerde ek olarak kanepeli oturma odası mevcuttur.

Çatı terası ve hamaklı bir bahçe vardır.

Giriş saati: 14:00

Çıkış saati: 12:00

Adres ve iletişim bilgileri

Gökçedere, Okul Cad, Mutlu Sk. 2/A, 77400 Termal/Yalova

(0226) 600 00 20

Faydalı müşteri yorumları

“Öncelikle personel çok ilgili otelin yerden ısıtma olması süper dışarda buz gibi hava kar kıyamet ama odanın içerisi hamam gibi terası süper odamız orman manzaralıydı otel yeni ve tadilat görmüş bütün odalar banyolar her şey harikaydı fiyat performans gayet iyi son olarak terasta kahvaltı yapıp orman manzarasının atmosferi harika.”

“Ben bu zamana kadar uyumamışım uykuya doyduğum yer diyebilirim odaların sıcak ve temiz olması beni uykuya doyurdu diyebilirim terasta nargile keyfi ve manzara muhteşem.”

“Personel ilgi ve alakalı odalar şık ve temiz kaplıca suyu gerçekten çok iyi sıcaklık ve otelin terasında kahvaltı yapmak harika.”

CAN THERMAL KAPLICA APART OTEL

Özellikleri

Yalova otel fiyatları 675 TL

Adres ve iletişim bilgileri

Gökçedere, 77300 Termal/Yalova

(0226) 675 70 36

Faydalı müşteri yorumları

“İlgi alaka saygı güler yüz odalar gayet güzel çevrede imkanlar lüks otellere göre daha fazla ve çalışanları çok samimi saygılı yardımcı olan insanlar hepsine çok teşekkür ediyorum.”

“K10 numaralı odada kaldım kaplıca suyunu doldurup uyandıktan sonra sade soda ve sigara keyfi manzaralı balkonda muazzamdı Bu fiyata bu kalite tartışılmaz.”

“Fiyat performans ideal konum çok iyi.”

ACARLAR ZÜMRÜT BAHÇE

Özellikleri

Yalova otel fiyatları 850 TL

Konaklama yeri, farklı birçok konfor seçeneği içeren rahat bir konaklama sunar.

Otel kasası ve restoran sunulan donanım ve hizmetler arasındadır. Ortak alanlardaki kablosuz internet bağlantısı sayesinde misafirler, (ücretsiz) dış dünya ile iletişimlerini sağlayabilirler. Bunun yanı sıra, tesis dâhilinde bir bahçe bulunmaktadır. Özel araçlarıyla gelen misafirler, bunları otelin açık otoparkına (ücretsiz) bırakabilirler.

Giriş saati: 14:00

Çıkış saati: 11:00

Adres ve iletişim bilgileri

Gökçedere Mah, Kışla Cad No:38, 77400 Termal/Yalova

(0226) 675 77 34

Faydalı müşteri yorumları

“Yemekler çok güzel hele de yanında sıcak sıcak gelen lavaş ile harika. Yüksekte olan konumu sayesinde manzarası harika merkezde olan otellerde kalmıştım daha önce oralar bunaltıcı oluyor. Odalar ahşap olduğu için yan odanın sesleri duyuluyor haliyle o rahatsız edebilir. Orman manzaralı termal havuzu da güzel açık havada olduğu için bunaltmıyor ben 3 gün kaldım fiyat performans olarak gayet iyi. Daha fazla paraya daha iyi yerler var tabiki de.”

“Doğa ile iç içe. Aile için Mükemmel bir yer.”

“Manzarası mükemmel, bahçede çocukların oynaması için alan var, odaları yeterli, kliması var, termal suyu var, ailecek gidilebilir rahatlıkla, kahvaltısı güzel, çok büyük olmasa da bir otoparkı var, kendimizi çok rahat hissettiğimiz bir ortamdı.”

Sonraki Haber