60 ve üzeri KPSS puanı ile personel alımı başladı! Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı duyurdu

KPSS'ye girip iş arayan vatandaşları ilgilendiren haber Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geldi. 60 ve üzeri KPSS puanı ile kamuya personel alımı başladı, işte şartları...

Kamu personeli olmak isteyen vatandaşları ilgilendiren haber geldi. KPSS'ye giren vatandaşlar 60 puan ve üzeri bir puan aldığı taktirde kamu personeli olmak için başvuru yapabilecek. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı duyurdu, Erzurum'un Tekman ilçesi için kamu personeli alımı yapılacak. Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonlarında personel alımı yapılacak.

60 VE ÜZERİ KPSS PUANI İLE PERSONEL ALIMI

Kamu personel alımı başvurusu için gerekli belgeler ve şartlar şöyledir;

Diploma fotokopisi,
Kimlik fotokopisi,
Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi,
2 adet vesikalık fotoğraf,
Sağlık raporu,
Adli sicil kaydı,
Bilgisayar sertifikası veya transkript,
Özgeçmiş,
Güvenlik soruşturma formu.
Başvuru Şartları Nelerdir?

Adayların 60 ve üzeri KPSS P3 puanına sahip olmaları gerekiyor. Başvuru sahiplerinin, 4 yıllık lisans eğitimi veren Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Aile ve Tüketici Bilimleri veya Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.. En az 2 ay, 3294 sayılı Kanun kapsamındaki kuruluşlarda çalışma deneyimi şartı aranıyor. Erzurum'un Tekman ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için başvurular başladı. Başvuruların 20 Ağustos 2024 tarihine kadar yapılması gerekiyor. Başvurular, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nün online platformu üzerinden yapılacak.

Sonraki Haber