68 yaşında olduğuna asla inanamayacaksınız! 2 torun sahibi dünyaca ünlü model gençlik sırrını açıkladı...

Kimse onun 68 yaşında ve 2 torun sahibi olduğuna inanmıyor! Dünyaca ünlü markalara modellik yapmaya devam eden süper babaanne Yasmina Rossi, herkesin çok merak ettiği gençlik sırrını sonunda açıkladı. İşte ayrıntılar...

O bir büyükanne ve tam 68 yaşında. İki torun sahibi olan ve hâlâ dünyaca ünlü markalara modellik yapmaya devam eden Yasmina Rossi'nin yaşına ise kimse inanmıyor. İşte genç kızlara taş çıkaran bir fiziğe sahip olan Rossi'nin gençlik sırrı...

68 YAŞINDA OLDUĞUNA KİMSE İNANMIYOR!

Yasmina Rossi 1955 doğumlu ve bugün tam olarak 68 yaşında. Fransa'da doğup büyüyen Rossi, yaşına rağmen çok ünlü markalara modellik yapmaya devam ediyor. Rossi, gençlik sırrının ise yalnızca beslenmesinde saklı olduğunu söylüyor. Ama kendisinin modelliğe başlaması ve fark edilmesinin oldukça enteresan bir hikayesi var.

Herkesin bildiği gibi çoğu model 20'li yaşların sonunda mesleği bırakır. Rossi ise bu durumun tam tersini yapmış ve o yaşlarda modelliğe başlamış. Asıl ününü ise 45 yaşında yakalayarak sıra dışı bir kariyere imza atmayı başarmış.

Rossi'yi farklı kılan şey çok düzgün bir fiziğe ve yaşıtlarına göre genç bir görünüme sahip olması olmuş. Öte yandan doğallığından da asla ödün vermeyen Rossi, tamamen grileşen saçlarını hiç boyatmayarak standart güzellik kalıplarını da bir bakıma yıkmayı başarmış.

68 YAŞINDAKİ MODEL YASMİN ROSSİ'NİN GENÇLİK SIRRI

Gelelim Rossi'nin çok merak edilen gençlik sırrına. Herkesin çok merak ettiği bu sorunun cevabını Rossi, "Daha model değilken organik beslenmeye başladım" diyerek açıklıyor. Gündelik beslenme programında muhakkak organik sebze, meyve, taze balık, et ve fındık bulundurduğunu söylüyor.

Öte yandan Rossi, dondurulmuş yiyeceklerden ve paketli gıdalardan uzak durduğunu vurguluyor. Her gün mutlaka bir adet avokado yiyor ve akşam yemeklerinden organik et ya da balığı kesinlikle eksik etmiyor.

Rossi, beslenme rutinin yanı sıra sporu da hayatından eksik etmeyenlerden. Cildine de son derece özen gösteriyor ve hafta iki kez zeytinyağı ile şeker maskesi yapıyor. Saç bakımında da doğallıktan yana olan Rossi, saçları için üzüm çekirdeği yağını tercih ediyor.

Tam olarak bir süper babaanne olan Rossi, "Şu an 20 sene önceki halimle aynı görünüyorum, kendimi böyle daha sağlıklı ve daha mutlu hissediyorum" diyor.

Sonraki Haber