9 Ocak okullar tatil mi? Yarın Salı günü okullara tatil var mı?

Meteoroloji'den soğuk ve kar yağışlı hava uyarıları gelirken öğrencilerde yarın 9 Ocak'ta okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Özellikle de Ardahan, Erzurum, Ağrı, Tunceli ve Erzincan'da kar yağışları ile birlikte okullara 9 Ocak'ta kar tatili var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor.

Meteoroloji’den yeni haftada soğuk ve kar yağışlı hava uyarısı geldi. Yağışların Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Konya’da etkili olması beklenirken Ardahan, Erzurum, Ağrı, Tunceli ve Erzincan çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı görüleceği tahmin ediliyor.

Sağanak yağışların Kıyı Ege, Ankara, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale, Amasya, Çorum ve Tokat çevreleri, Balıkesir’in batı kıyı ilçeleri ve Antalya’nın doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.

Meteoroloji’den gelen son uyarılarla birlikte öğrencilerde yarın 9 Ocak Salı gününde hangi illerde okulların tatil ilan edileceğini merak ediyor.

9 OCAK’TA OKULLAR TATİL Mİ?

Son gelen sağanak ve kar yağışı uyarıları sonrasında özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Konya, Ardahan, Erzurum, Ağrı, Tunceli, Erzincan, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale, Amasya, Çorum, Tokat, Balıkesir ve Antalya’da 9 Ocak’ta okullar tatil mi sorusuna yanıt aranıyor. Ancak şu ana kadar valiliklerden bir açıklama gelmediği için 9 Ocak Salı okullar tatil değildir.

Meteoroloji’den gelen son tahminlerde sıcaklıkların önümüzdeki günlerde 10 ila 15 derece kadar düşmesi bekleniyor.

Sonraki Haber