Abartının bu kadarı! 188 yaşında denilen adam bakın kim çıktı

Sosyal medyada ve haber sitelerinde paylaşılan 188 yaşında bir adamın mağarada bulunduğu haberi hakkındaki gerçek ortaya çıktı. Bakın 188 yaşında olduğu iddia edilen adam kim çıktı...

Hindistan'da bir mağarada 188 yaşında bir adamın bulunduğu haberi sosyal medyada binlerce kez okunmuş, pek çok haber sitesi tarafından da paylaşılmıştı. Ancak gerçeğin çok daha farklı olduğu ortaya çıktı.

ABARTININ BU KADARI

188 YAŞINDA DENİLEN ADAM BAKIN KİM ÇIKTI

Sosyal medyada ve haber sitelerinde 188 yaşında olduğu ve bir mağarada bulunduğu iddia edilen yaşlı bir adamın fotoğraf ve videosu binlerce kez izlendi. Mağarada bulunduğu iddia edilen adamın aslında 110 yaşında bir Hindu din adamı olduğu ortaya çıktı.

Satyaagrah.com'da yer alan bilgilere göre, Siyaram Baba olarak tanınan yaşlı adam Mumbai, Maharashtra'da doğduğuna ve aynı zamanda 7-8. sınıfa kadar okudu. Öte yandan, bir azizle temasa geçtikten sonra hayata karşı ilgisizlik fikrine kapıldı ve kefaret için Himalayalara gitti. Ancak sonraki hayatı oldukça gizemli ve neredeyse hiç kimsenin bilgisi bulunmuyor. Şu anda Hindistan'da Madhya Pradesh'in bir köyünde yaşayan din adamının köye 50-60 yıl önce geldiği düşünülüyor.

Hindistan ve pek çok ülkeden inananları olan Viken Kushwah'ın yalnızca parmaklarını kullanarak ateş yakabildiği iddia ediliyor. Viken Kushwah'ın adına açılmış Facebook hesabını tam 470 bin kişi takip ediyor ve güncel videolarına her gün binlerce yorum yapılıyor. Hayatını kaybettiği iddiaları ortaya atılan Siyaram Baba'nın Facebook'ta yer alan bilgilerinde, 'Hinduların rüzgar tanrısının oğlu olan Hanuman'ın reenkarne olmuş hali olduğu' iddia ediliyor.

Sonraki Haber