Acun Ilıcalı duyurdu! Gibi'nin 5. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından, Exxen’de izleyiciyle buluşan ‘Gibi’ dizisinin yeni sezon posterini paylaştı. Böylece ‘Gibi’nin 5. sezonunun ne zaman yayınlanacağı sorusu da cevap buldu.

Senaristliğini Feyyaz Yiğit ile Aziz Kedi'nin üstlendiği, Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başrollerini paylaştığı Gibi’nin yeni sezonu için nefesler tutuldu.

Büyük bir ilgiyle izlenen Gibi’nin 5. sezon fragmanı geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Ancak dizinin yayınlanacağı tarihle ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Merakla beklenen yeni sezonun izleyiciyle buluşacağı tarih de belli oldu.

GİBİ’NİN 5. SEZONU 8 MART’TA EXXEN’DE

Acun Ilıcalı sahibi olduğu Exxen’de yayınlanan Gibi dizisinin 5. sezon posterini takipçileriyle paylaştı. 14 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye bölümünden dizinin posterini yayınlayan Acun Ilıcalı, dizinin izleyiciyle buluşacağı tarihi de duyurdu. Dizide yer alan karakterlerin yüzlerindeki büyük değişiklik ise merakı arttırdı. Gibi’nin 5. sezonu 8 Mart’ta yayınlanacak.

İlk bölümü 1 Ocak 2021’de yayınlanan Gibi’de Yılmaz, İlkkan ve Ersoy’un başından geçen absürd hikayeler konu alıyor.

Sonraki Haber