Adanaspor Başkanı Bostancı'dan Sol Bamba açıklaması! 'Bu hikaye böyle bitmemeliydi!'

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, hayatını kaybeden Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba için duyduğu üzüntüyü, 'Çok daha başka planlarımız vardı, daha uzun soluklu olacaktı, başka projelerimiz vardı. Bu hikaye böyle bitmemeliydi. Çok üzgünüz.' ifadeleriyle dile getirdi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörü Sol Bamba, 30 Ağustos'ta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 39 yaşında yaşamını yitiren teknik adamın ani kaybı, Adanaspor camiasını yasa boğdu.

'KALBİ ÇOK İYİ, ÇOK DÜZGÜN BİR ADAMDI'

Bamba'nın vefat ettiği haberini alan Adanaspor Başkanı Asil Bostancı ile genel menajer Cenk Karayel, teknik direktörün yaşamını yitirdiği hastaneye geldi. Hastane önünde basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Asil Bostancı, "Çok acı bir olay yaşadık. Hiç beklenmedik bir şeydi bizim için. Her şeyden önce yüreği futbolla atan, futbolu çok seven, kalbi çok iyi, çok düzgün bir adamdı. Allah rahmet eylesin, kaybı gerçekten bizi ve takımı çok etkiledi." ifadelerini kullandı.

'BU HİKAYE BÖYLE BİTMEMELİYDİ'

Konuşmakta zorluk çektiğini dile getiren Başkan Bostancı, "Çok daha başka planlarımız vardı, daha uzun soluklu olacaktı, başka projelerimiz vardı. Bu hikaye böyle bitmemeliydi. Çok üzgünüz. Ne diyeceğimi de bilemiyorum. Şimdi evrakları bekliyoruz, büyük ihtimal yarına yetişecek, federasyonla da görüştük. Fransa'ya cenazeyi nakledeceğiz, inşallah ben de gideceğim zaten." dedi.

'BEKLENMEDİK BİR ŞEYDİ'

Bamba'nın maç sabahı ateşlenerek hastaneye kaldırıldığını aktaran Bostancı, "Beklenmedik bir şeydi, daha önce tedavisini oluyordu ama işte kan değerlerinde düşüş olmuş maç sabahı ve hastaneye kaldırdık. Konuşamıyorum da diyecek bir şey de bulamıyorum. Maç sabahı ateşlenmiş, kusması olmuş, ambulansa bindirdik, hastaneye yetiştirdik." ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber