Adaylık sorusuna tebessümlü yanıt

CHP TBMM Grubu, Grup Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplandı. Özel, toplantı çıkışı adaylık açıklamalarına ilişkin soruya yanıt vermedi, gülümsedi.

CHP TBMM Grubu, basına kapalı olarak toplandı. Toplantının ardından açıklama yapan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, şöyle konuştu:

“Bundan sonra düzenli olarak, eğer bir engel yoksa; her hafta kapalı grup toplantısı yapacağız. Kapalı grup toplantılarımız hem grubun birliği birlikteliği açısından kıymetli toplantılar hem de grubun hızlı şekilde kaliteli yasama yapabilmesi açısından önemli. Dış politika sunumlarının olduğu, makroekonomi sunumlarının olduğu, iç siyasete yönelik sorunların olduğu ve grubun kendi yetkinliklerini birbiriyle paylaştığı ve uzmanlık alanlarına göre de grubun arzu ettiği alanlarda yetkinleştiği bir çabanın içinde olacağız. Bu konuda arkadaşlarımızla fikir birliği sağlamış durumdayız.”

‘KILIÇDAROĞLU HABERDARDI’

Özel önceki gün Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına aday olacağını resmen duyurmuştu. Özel’e adaylık açıklaması da soruldu. Soruyu yanıtsız bırakan Özel’in gülümsediği görüldü.

Öte yandan Özel’in adaylık açıklamasının Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde olduğu da kulislerde konuşuluyor.

Sonraki Haber