Adım Farah 11. Bölüm İzle Full FOX TV Adım Farah yeni bölüm tek parça izle

Adım Farah dizisinin onuncu bölümü 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü FOX TV'de yayınlandı. Adım Farah'ın 11. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Adım Farah 11. Bölüm izle.

FOX TV'nin yeni dizisi Adım Farah'ın 11. bölümü 10 Mayıs günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi Adım Farah'ın on birinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte FOX TV Adım Farah 11. bölüm izle dizi izle linki.

ADIM FARAH 11. BÖLÜM ÖZETİ

Donörün ölmesi her şeyi değiştirmiştir. Farah bu ölümün basit bir kaza olmadığını hissetmektedir. Tahir de Farah’tan saklasa da yapanın ve azmettirenin peşindedir. Tahir’in gözü kara bir hareketi sonucu her şey alt üst olur. Tahir ve Farah’ın daha korunaklı AGA eve sığınmaları ise şart olur.

Mehmet ise kara kuzu ak kuzunun ne olduğunu araştırırken emniyet içerindeki bir sızıntıdan artık emindir. Nedir bu kara kuzu ak kuzu şebekesi? Kimler vardır arkasında? Amcasının donörü öldürttüğünü öğrenen Bade’nin bu bilgiyi Mehmet başkomisere söylemesi doğru bir hareket midir? Ve Farah ne olursa olsun artık Tahir’e duyduğu aşktan saklanabilecek midir?

ADIM FARAH 11. BÖLÜMÜ CANLI İZLEMEK İÇİN

ADIM FARAH 11. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN 

Sonraki Haber