Afra Saraçoğlu sevgilisi Mert Ramazan Demir’e yasak getirdi! Tırnağındaki ojeyi kendi elleriyle sildi

Son dönemde erkek sanatçılar arasında popüler olan ‘oje sürme’ modasına Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir de dahil olmuştu. Yüzü olduğu şampuan markasının etkinliğine katılan Demir’in mavi ojesi dikkat çekmişti. Afra Saraçoğlu sevgilisinin oje sürmesinden hoşlanması ve yasak getirdi.

Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir, oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Rol aldığı dizide sevgilisi Afra Saraçoğlu ile başrolü paylaşan Mert Ramazan Demir, son olarak yeni bir reklam anlaşmasına imza atmış ve bir şampuan markasının yüzü olmuştu.

PARMAĞINDAKİ OJE GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI

Geçtiğimiz günlerde yüzü olduğu markanın etkinliğinde boy gösteren Mert Ramazan Demir’in parmağına sürdüğü mavi oje dikkat çekmişti. 26 yaşındaki ünlü ismin bu hareketi bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilirken, sevgilisi Afra Saraçoğlu'nun hiç hoşuna gitmediği öğrenildi.

SEVGİLİSİNİN OJESİNİ KENDİ ELLERİYLE SİLDİ

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, magazin gündemine bomba gibi düşen ‘oje’ olayını “Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir’e yasak koydu!” başlıklı yazısıyla köşesine taşıdı. Onur Akay, Mert Ramazan Demir’in ojesini Afra Saraçoğlu’nun kendi elleri ile sildiğini ve bir daha sürmemek üzere yasak koyduğunu ifade etti.

Afra Saraçoğlu’nun Mert Ramazan Demir’e oje sürme yasağı getirdiğini belirten Onur Akay, yazısında “Yavaş yavaş yayılmaya devam eden ünlü erkeklerin oje sürme modasını, ünlü bayanların hoş karşılamadığını duyuyorum. Mert Ramazan Demir’in oje sürmesini, sevgilisi Afra Saraçoğlu da hiç hoş karşılamadı ve Mert’e oje sürmeyi tamamen yasakladı. Sevgilisini ojeli olarak görmeye tahammül edemeyen Afra’nın demek ki erkeklerin oje sürmesi hoşuna gitmiyor.’’ ifadelerine yer verdi.

‘ÖMÜR BOYU OJE YASAĞI KOYMUŞ’

İkili arasında geçen diyalogu da aktaran Onur Akay, yazısının devamında şu cümlelere yer verdi:

Biliyorsunuz Mert, geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte tırnağına sürdüğü ojeyle dikkat çekmişti. Eve gitmeden, ojeli tırnağının fotoğrafını Afra’ya atan Mert, eve gittiğinde ise önce Afra’nın asetonu ile karşılaşmış. Afra, ‘o ojeyi çıkarmadan gözüme görünme” demiş. Mert de çıkardım diyerek şaka yapmış ve ojeli parmağını Afra’ya gösterince, Afra kendi elleri ile o ojeyi silerek Mert’e ömür boyu oje yasağı koymuş.

Sonraki Haber