Ahmet Hakan'dan Narin isyanı: Amca mı yaptı bu vahşi eylemi?

Ahmet Hakan, '8 yaşındaki bir yavrudan ne istediniz? O masumiyete nasıl kıydınız? Hangi iğrenç motivasyonla öldürdünüz Narin’i? Üzerindeki giysilerle bir çuvala nasıl koydunuz minik yavrunun cesedini?' ifadelerini kullandı.

Havadan ve karadan günlerce arandı. Çok sayıda ekiple, her ihtimal değerlendirilerek, şüpheli noktalar defalarca kontrol edildi. Son ana kadar umut vardı. Ancak, aramaların 19'uncu günde 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Narin Güran cinayetiyle ilgili kaleme aldığı yazısında “Yansın bu dünya!” diyerek isyan etti. Hakan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

8 yaşındaki bir yavrudan ne istediniz? O masumiyete nasıl kıydınız? Hangi iğrenç motivasyonla öldürdünüz Narin’i? Üzerindeki giysilerle bir çuvala nasıl koydunuz minik yavrunun cesedini? Amca mı yaptı bu vahşi eylemi? Aileden başkaları da karıştı mı vahşete?

Elbirliğiyle mi taşıdılar o çuvalı dere kenarına? Çuvalın üzerini taşlarla kaç kişi kapattı? Yansın bu dünya. Ama katiller de bulunsun. Ailenin, sülalenin, mezranın kahrolası sessizliği dağıtılsın. En başından en sonuna kadar bu vahşete karışanlar ve susanlar hesap versin. Biliyorum, yine soğumayacak yüreklerimiz. Ama en azından o büyük yangına bir iki kova su dökülmüş olacak.

Sonraki Haber