Aile 10. bölüm fragmanı izle: Show TV’de Aile yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile, Show TV'de 10. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin 11. bölümünü izlemek isteyenler arama motorlarında 'Aile 11. bölüm izle, SHOW TV Aile 11. bölüm full izle - Aile dizisi canlı izle 11. bölüm tek parça' sorgulamaları yapıyor.

Show Tv ekranlarında bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkacak Aile dizisi yeni bölüm canlı izle ekranı gibi birçok araştırmayla gündeme geliyor.

11. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aile 16 Mayıs Salı günü ekrana gelecek olan 11. bölümde; İlyas, yemeğe davet ettiği Ati'den haber alamayınca gözlerini Soykanlar'a çeviriyor. Oğlunun ölümü hakkında bilgisi olduğunu düşündüğü Ati'nin ortadan kaybolmasının bir sebebi olduğunu düşünen İlyas, bunla ilgili Aslan'ın üstüne gidiyor.

Aile 11. Bölüm 3. Fragmanı yayında. Aslan ve İlyas Koruzade’nin gerilim dolu yüzleşmesinin ekrana geldiği tanıtımda Aslan, Serhat’ı öldürdüğünü İlyas’a açıklıyor. İlyas, Aslan’ı tüm ailesinin tek tek canını almakla tehdit ederken, bu sırada Devin ve Hülya’nın bir araç tarafından sıkıştırılması dikkat çekiyor. İlyas’ın Hülya’ya “Aslan mı, Cihan mı? Öz evladın mı, evlatlığın mı? Birini alacağım…” dediği anlar ise tanıtıma damgasını vuruyor. Hülya’nın vereceği yanıt ve Soykan ailesinin bu büyük sırrı izleyicide merak uyandırıyor.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Aile dizisinin geçtiğimiz hafta onuncu bölümü yayınlandı. Aile’nin 11. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Aile 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aile yeni bölüm ne zaman?

AİLE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

AİLE DİZİSİ 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Aile dizisi 11. bölümüyle 16 Mayıs Salı günü Show TV’de yayınlanacak

AİLE DİZİSİ 11.BÖLÜM FRAGMANI

Sonraki Haber