Aile 28. bölüm fragmanı

Aile 28. bölüm fragmanı merak edilirken yayınlanan son bölümde Devin’in sağlık sorunları yaşadığı gözlemleniyor. İşte, Aile 28. yeni bölüm fragmanı…

This browser does not support the video element.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın oynadığı Aile dizisi son bölümüyle 10 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Dizi bitiminde ise Aile 28. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başlıyor.

Yeni bölümde; Devin’in durumunda dolayı Aslan soluğu hastanede alıyor. Tüm aileyi zor durumunda bırakacak bir tehdit ortaya çıkınca herkesin canı sıkılıyor. Yılbaşı gecesi uğradıkları saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Devin için Aslan’ın aklındaki şüphelerin başında doğacak bebeklerini kaybetme ihtimali bulunuyor.

İlyas ile olayda parmağı olan herkes için harekete geçen Aslan’ın tek amacı onları ortadan kaldırmak olacaktır. Cihan ise bu konuda Aslan’ın yanındadır.

İki kardeş birlikte harekete geçerken Aslan korkusuzca ölüme meydan okuyor. Hülya ise olay gecesi ailenin yerini İlyas’a söyleyen kişinin peşine düşerken Nedret’de onu yalnız bırakmıyor. Aileleriyle tehdit edilen Tuguli, İskoç ve Eko ise baş şüphelileri oluyor.

İlyas bir yandan Aslan ile olan mücadelesine devam ederken diğer yandan da kendi planlarının peşine koşuyor. Türkiye’den kaçma planları yapan İlyas, yıllar sonra bulduğu oğlu Bedri’yi de yanında götürmek istiyor. Aslan ve Cihan, olaya karışan kim varsa teker teker ortadan kaldırırken geriye sadece İlyas kalıyor.

Aile dizisi 28. yeni bölüm ile 16 Ocak akşamında saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Sonraki Haber