Aile dizisi 6. bölüm izle! 11 Nisan 2023 Show Tv tarihli Aile 6. yeni ve son bölüm izle ekranı…

Aile 6. Yeni bölüm izle! Show Tv'nin yeni dizisi bu akşam yepyeni bölümüyle ekranda olacak. Dizi; İzmir uçağındaki karşılaşmayla alev alan büyük aşk, aileden yaralı iki kahramanın "aile" olma çabasından süre gelen bir hikayeyi konu edecek.

Show Tv ekranlarında bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkacak Aile dizisi yeni bölüm canlı izle ekranı gibi birçok araştırmayla gündeme geliyor. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ gibi iki ünlü oyuncuyu barındıran yapımda çiftliğe yapılan silahlı saldırıyla birlikte Devin, hayatının belki de en zor günlerini yaşamaktadır. Peki, Devin bu zorlu süreçte Aslan'dan beklediği desteği alabilecek mi? İşte Aile 6. Yeni ve son bölüm izle ekranı ile yapıma dair detaylar.

AİLE YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Devin'i, Soykan kurallarıyla tanıştırır. Bu kuralların kendi özgürlük alanını ihlal ettiğini düşünen Devin, Hülya'yla karşı karşıya gelir.

Aslan ise Devin'le baş başa bir akşam planlar. Volta'da birlikte geçirdikleri gece, Devin'in Aslan'ı bugüne kadar yüzleşemediği bir gerçekle burun buruna getirmesi, tüm dengeleri değiştirecektir.

AİLE 6. YENİ BÖLÜM İZLE!

Sonraki Haber