AK Partili Metin Külünk'ten 'Dilan Polat' tepkisi: Milletle dalga geçiyorlar

Düzenlediği 'tahliye partisi' ile tepkilerin odağı olan Dilan Polat'a, AK Partili Metin Külünk'ten de tepki geldi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Külünk, 'Devlet’e meydan okuyorlar. Daha da önemlisi, milletle dalga geçiyorlar.' ifadelerini kullandı.

"Kara para aklama" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçlamalarından yargılanan Dilan Polat, 10 ay sonra cezaevinden tahliye olmuştu. Cezaevinden çıkışında sosyal medyayı bırakacağını açıklayan Polat, tahliyesinin ardından düzenlediği "parti" ile tepkilerin odağı olmuştu. Dans ettiği ve şarkı söylediği görüntüleri sosyal medyadan paylaşan Dilan Polat ve ablası Sıla Doğan'a sosyal medyada tepki yağmıştı.

KÜLÜNK'TEN 'DİLAN POLAT' TEPKİSİ

Dilan Polat'a tepki gösteren isimler arasında eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk'te yer aldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Külünk, Dilan Polat'ın düzenlediği "tahliye partisine" dair video ve görüntülere de yer verdi.

'MİLLETİMİZ BUNU BEKLİYOR'

"Devlet’e meydan okuyorlar. Daha da önemlisi, milletle dalga geçiyorlar" diyen Külünk, şu ifadeleri kullandı:

"Kamu adına işlem yapması gerekense yargı bürokrasisi fakat ses gelmiyor. Dolayısıyla bu taraftaki ses daha da yükseliyor. Diyor ki avaz avaz, “Bak, seni çürütüyorum. Ülkeyi çürütüyorum ve senin elinden hiçbir şey gelmiyor”. Ülkeyi aciz göstermeye, itibarı elden almaya gayretleri ve cesaretleri olan bu kımın zararlılarına karşı sağlam ve en ağırından gerçek iradeyi yakında göreceğimize inanıyoruz. Milletimizde bunu bekliyor."

Sonraki Haber