AKP Kocaeli İl Teşkilatı’nda yeni il başkanı belirlendi! AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus kimdir?

AKP Kocaeli İl Teşkilatı’nda yeni il başkanı belirlendi. Bugün parti genel merkezinde mülakatı gerçekleşen isimler arasından Şahin Talus Kocaeli’nin yeni il başkanı olarak seçildi.

AKP Kocaeli İl Başkanlığını sürdürürken milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Mehmet Ellibeş’in ardından 30 Ocak tarihinde il binasında temayül yoklaması gerçekleştirilmişti.

Söz konusu temayülün ardından ise kulislerde Selim Çoban, Şahin Talus ve Halit Çokan’ın isimleri öne çıkmıştı.

Bugün saat 14.00’da AK Parti Kocaeli Genel Merkezi’nde gerçekleşen mülakatın ardından ise yeni il başkanlığı görevine Şahin Talus getirildi.

ŞAHİN TALUS KİMDİR?

Dünyaya gözlerini 1972 senesinde Mardin’de açan Dr. Şahin Talus, Osmangazi Üniversitesi’ni bitirdikten sonra Beykent Üniversitesi’nde Hastane Yönetimi ve İşletme Yüksek Lisansı yaptı.

Aile Hekimliği, İş Yeri Hekimliği ve Diyaliz Hekimliği üzerine eğitimlere katılmıştır. 11 yıllık kamu görevi süresince Anne-Çocuk Sağlı Merkezi, SSK Dispanseri ve Gölcük Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

Özel sektörde ilk polikliniğini 1996 yılında Başiskele Seymen’de açmıştır. Gebze, Sakarya ve Gölcük Aile Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

Sonraki Haber