AKP kongresi için Denizli'de otobüsler ücretsiz çalışacak

Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yarın yapılacak AKP Denizli İl Kongresi’nin gerçekleştirileceği spor salonuna halk otobüsleri ücretsiz çalışacak.

Denizli AKP 6. Olağan İl Kongresi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızının nikahına katılmak için bugün Recep Tayyip Erdoğan Denizli’ye geliyor. Bu nedenle bugün halk otobüsleri ücretsiz.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın bugün öğleden sonra 16.00’da Denizli’de olması bekleniyor. Erdoğan, Hasan Güngör Spor Salonu’nda yapılacak patisinin il başkanlığı kongresine katılacak. Erdoğan’ın kongre öncesinde vatandaşlara da seslenmesi bekleniyor. Kongrenin yapılacağı spor salonunda belediye tarafından başlatılan çalışma devam ediyor.

Belediye ekipleri spor salonunun çevre düzenlemesi, temizliği ve salonun eksikliklerinin giderilmesi konusunda çalışma yaptı.

Kongrenin yapılacağı salonun çevresindeki binalara Erdoğan’ın posterleri ile AKP bayrakları asıldı.

SALONA TAŞIMAK İÇİN HATLAR DEĞİŞTİ

AKP kongresinin yapılacağı salona AKP'lileri taşımak için sadece bugün bazı otobüs hatlarımızın hareket saatlerinde değişiklik yapıldı.

AKP kongresi için bugün halk otobüsleri ücretsiz yolcu taşıyacak.

Değişiklik Yapılacak Hatlar;

1 Numara, 3 Numara, 5 Numara, 6 Numara, 6/1 Numara, 7/2 Numara, 8 Numara, 9 Numara, 12 Numara, 13 Numara, 14 Numara, 18 Numara, 19 Numara, 20 Numara, 21 Numara, 23 Numara, 24 Numara, 26 Numara, 27 Numara, 28/1 Numara, 29 Numara, 30 Numara.

Sonraki Haber