Aksigorta personel alacak! İşte başvuru şartları...

Aksigorta tarafından farklı pozisyon ve şehirlere personel alımı yapılacak. Peki açık pozisyonlar hangileri? Kimler başvuru yapabilecek? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Türkiye'nin önde gelen sigorta şirketlerinden biri olan Aksigorta, farklı pozisyonlarda ve şehirlerden personel alımı yapacak. Peki açık pozisyonlar hangileri? Kimler başvuru yapabilecek? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

AKSİGORTA PERSONEL ALACAK

AÇIK POZİSYONLAR HANGİLERİ?

Kurumsal Satış Yöneticisi: İstanbul (Asya) ve İstanbul (Avrupa).

Ticari Sigorta Yöneticisi: Diyarbakır.

Bireysel Sigorta Yöneticisi: Trabzon.

Ticari Sigorta Yöneticisi: Çorum.

Ticari Sigorta Yöneticisi: Türkiye Geneli (Adana, Adıyaman, Afyon, 81 şehir tamamı…)

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

KURUMSAL SATIŞ YÖNETİCİSİ

Üniversitelerin en az 4 yıllık bölümlerinden mezun, Satış odaklı ve iş takibi yüksek, İlişki yönetiminde başarılı, Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, MS Office programlarına hakim, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az iki sene tecilli.

TİCARİ SİGORTA YÖNETİCİSİ- DİYARBAKIR

Üniversitelerin en az 4 yıllık Lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun, Tercihen Sigorta sektöründe banka satış alanında deneyimli, İlişki yönetiminde başarılı, MS Office programlarına hakim, Seyahat engeli olmayan ve aktif olarak araç kullanabilen.

BİREYSEL SİGORTA YÖNETİCİSİ - TRABZON

Üniversitelerin en az 4 yıllık Lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun, Tercihen Sigorta sektöründe banka kanalı satışı veya şube koçluğu alanında deneyimli, İlişki yönetiminde başarılı, MS Office programlarına hakim, Seyahat engeli olmayan ve aktif olarak araç kullanabilen.

TİCARİ SİGORTA YÖNETİCİSİ- ÇORUM

Üniversitelerin en az 4 yıllık Lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun, Tercihen Sigorta sektöründe banka satış alanında deneyimli, İlişki yönetiminde başarılı, MS Office programlarına hakim, Seyahat engeli olmayan ve aktif olarak araç kullanabilen.

TİCARİ SİGORTA YÖNETİCİSİ- TÜRKİYE GENELİ

Şehir: Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

Üniversitelerin en az 4 yıllık Lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun, Tercihen Sigorta sektöründe banka satış alanında deneyimli, İlişki yönetiminde başarılı, MS Office programlarına hakim, Seyahat engeli olmayan ve aktif olarak araç kullanabilen adaylar başvurabilir.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını https://kariyer.sabanci.com/tr/acik-pozisyonlar/aksigorta adresini takip ederek gerçekleştirebilecek.

Sonraki Haber