Ali Koç ve Saffet Sancaklı atıştı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, spor yasasına karşı çıkan kulüp başkanı ve yöneticilere, çok sert tepki gösterdi.

Sancaklı, Spor Yasası sonrası 'Kulüpleri yönetecek adam bulamazsanız' eleştirileri üzerine şöyle konuştu: "Eğer altyapı ile uğraşmayan oyuncu yetiştirmenin kimse orada yöneticilik yapamayacak. Başkanlık yapamayacak. Çünkü beceremeyecek. Bu arkadaşlara buradan söyleyeyim diyorlar ki siz bu yasayı çıkarırsanız eğer yönetecek adam bulamazsınız. Başkan ve yönetici bak bu Türk milletine saygısızlık yapmayın. Buradan hepinize söylüyorum, Türkiye'de 500 tane 1000 tane şerefli adam yok. Bir siz mi şereflisiniz?”

ALİ KOÇ'TAN CEVAP

Ali Koç Saffet Sancaklı'ya verdiği cevapta şu sözleri kullandı: ''Süper Lig kulüpleri olarak düşüncelerimizi ve endişelerimizi anlattık. Görüştük, dinlendik mi? Hayır. Siyasetçiler 'Kulüplerin görüşlerini aldık' diyebilirler. Evet aldınız. Uyguladınız mı? Hayır. Nihai taslakta bizim görüşlerimiz var mı? Hayır. Bu kadar çabalarken bir milletvekilimiz tarafından 'Şerefsizler, namussuzlar' olarak tarif ediliyoruz. Yasanın bu şekilde çıkmasının ileride çok büyük sakıncalar doğuracağından şüpheniz olmasın. Böyle önemli ve şerefli bir ödüle layık görülürken birtakım siyasetçi tarafından 'Olağan şüpheli hatta namussuzlar, şerefsizler' seviyesinde tanımlanmak da insanın içini acıtıyor. Bu söylemleri şiddetle reddediyorum."

Sonraki Haber