Ali Koç'a saldıran kişi bakın kim çıktı?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u arkasından ittirip yere düşüren kişinin kim olduğu ortaya çıktı... Saldırgan, Göztepe yöneticisi... Fatih Özkan kimdir? İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Göztepe deplasmanından 1 puanla ayrıldı. Maçtan çok olayların konuşulduğu gecede Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a saldırı düzenlendi... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u arkasından ittirip yere düşüren kişinin kim olduğu ortaya çıktı... Saldırganın Göztepe yöneticisi Fatih Özkan olduğu belirtildi. Peki Fatih Özkan kimdir?

'KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS SUÇUNA YARDIM' SUÇLAMASI

Ali Koç'u arkadan iten Fatih Özkan'ın 1 yıl önce Göztepe-Altay derbisindeki büyük olaylar sonrası 'kasten öldürmeye teşebbüs suçuna yardım'dan cezalandırılmasının talep edildiği iddia edildi.

NE OLMUŞTU?

İkinci yarı başladıktan birkaç dakika sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, deplasman tribününe alınmayan Fenerbahçeli taraftarlar için deplasman tribününe gidip taraftara destek oldu. Koç'un deplasman tribününe gitmesiyle Göztepeli taraftarlar su şişeleri attı. Ali Koç ve ekibi daha sonra polisler eşliğinde soyunma odasına giderken bir kişi tarafından itildi ve Koç yere düştü. Bu sürede oyun kısa süreli durdu. Güvenlik sağlanınca oyun kaldığı yerden devam etti.

Sonraki Haber