Ali Rıza Susam’ı iş kazasında kaybettik

Vatan Partisi neferlerinden Ali Rıza Susam (60)’ı da iş kazasına kurban verdik. Susam'ın cenazesi bugün Nurtepe Cemevi'ne getirilerek ikindi namazı sonrası Hasdal Mezarlığında toprağa verilecek.

Cam silerek ailesini geçindiren Ali Rıza Susam, çarşamba akşamı saat: 18.00 sıralarında Kağıthane Gürsel Mahallesinde bir iş hanının camlarını silerken dengesini kaybederek 7. kattan havalandırma boşluğuna düştü. Susam burada hayatını kaybetti.

1964 yılında Erzincan’da doğan Susam, uzun yıllardır İstanbul’da yaşıyordu. Evli ve iki kız çocuğu (küçük kızını 2011 yılında kaybetti) sahibi Susam, 2 de torun sahibiydi.

Vatan Partisi Şişli İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan Susam, Partinin her eylemine katılır ve desteğini esirgemezdi. Emekçi ruhluydu…

Susam'ın cenazesi bugün Nurtepe Cemevi'ne getirilerek ikindi namazı sonrası Hasdal Mezarlığında toprağa verilecek.

Yakın arkadaşı Sinan Şahin onu Aydınlık’a şu sözlerle anlattı: “Sosyalist Parti ile başladı yol arkadaşlığımız. Aydınlıkçı geçmişi 50 yıla yakın oldu. Çocuk denecek yaşta partili oldum, derdi. İki ailesi oldu her zaman; biri kendi ailesi, diğeri de Parti. Partinin verdiği her göreve seve koşardı. Silivri eylemlerinde en öndeydi… Samimi, dürüst, arkadaş canlısıydı. Rahmet ve saygıyla anıyorum.”

Sonraki Haber