Uyuşturucu tacirlerine NARKOÇELİK yumruğu! Milyonlarca kök kenevir ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 13 ilde düzenlenen NARKOÇELİK-24 operasyonlarında yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildiğini açıkladı. Operasyonlarda 83 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Güvenlik güçlerimiz zehir satıcılarının ensesinde. NARKOÇELİK operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. 13 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-24”te ele geçirilenlerin bilançosu şöyle:

- 911 kg uyuşturucu madde,

- 10 milyon 995 bin adet kök kenevir ve kök skunk,

-13 bin uyuşturucu hap.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonu sosyal medya hesabından duyurdu. Yerlikaya 83 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını bunlardan 28'inin tutuklandığını belirtti. 17 kişi adli kontrolle serbest bırakılırken, 5 şüphelinin işlemleri sürüyor.

Yerlikaya şunları söyledi:

'GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEMELERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ'

"Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz.

"Cumhuriyet Başsavcılıkları, Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; Adıyaman, Ağrı, Antalya, Bingöl, Diyarbakır, İstanbul, Aydın, Erzurum, Ankara, Van, Mersin, Kırklareli ve Gaziantep olmak üzere 13 ilde 'NARKOÇELİK-24' operasyonları düzenlendi.

"Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

Sonraki Haber