Alparslan Büyük Selçuklu hayranları yıkıldı.. TRT1'den yeni karar

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. TRT1 yönetimi Barış Arduç'un başrollerindeki Alparslan Büyük Selçuklu dizisini ne zaman ekrana getirecek?

Normal şartlar altında 6 Şubat Pazartesi tarihinde ekrana gelmesi beklenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayın akışı içerisinde yer almadığı görülmüş ve dizi o gün yayınlanmamıştı. Peki, Sultan Alparslan'ın yaşantısı, savaşlarını ve kahramanlıklarını gözler önüne seren Alparslan Büyük Selçuklu neden yayınlanmamıştı?

6 Şubat günü Türkiye büyük bir felaket yaşadı. Normal şartlar altında 6 Şubat Pazartesi tarihinde ekrana gelmesi beklenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi de bugün ekrana gelemedi. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yurt dışında da çok fazla seyircisi bulunuyor.

Türkiye'deki seyirciler Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin deprem nedeniyle yayınlanmadığını biliyor. Ancak yurt dışında yaşayan bazı seyirciler Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin neden ekrana gelmediğini araştırmaya koyulmuştu.

DİZİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YAYINLANACAK MI?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi hem 6 şubat hem de 13 şubat tarihinde ekrana gelmedi. TRT1 kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 20 şubat günü de ekrana gelmeyecek.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin en erken Mart ayında ekrana gelmesi bekleniyor. 

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler nedeniyle 10 ilde binlerce vatandaşını kaybeden Türkiye'deki tüm TV kanalları yayın akışını değiştirmiş ve deprem özel programı yayınlamaya başlamıştı.

TRT1 YAYIN AKIŞI

Deprem özel yayını (Süresiz)

Sonraki Haber