Altın satıp o değerli madene geçiş yaptı! Uzman isimden şaşırtan açıklama

Borsadaki yol haritasını paylaşan İslam Memiş, tercih ettiği bir diğer değerli madeni açıkladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, dolar bazında ne kar hesaplamanın önemine vurgu yaparken, yeni yatırım planlarından da bahsetti. İşte konuya dair ayrıntılar...

Para piyasaları ve altında uzman bir isim olarak bilinen İslam Memiş, yatırımcılara yeni bilgiler aktardı. Dolar üzerinden işlem yapmanın önemine vurgu yapan uzman isim, endeksin değerini dolar bazında takip etmenin oldukça avantajlı olduğunu dile getirdi. Memiş ayrıca yatırım aracı olarak dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında da tavsiyelerde bulundu. İşte konuya dair ayrıntılar...

Borsa ve para pisayaları analisti İslam Memiş, piyasalardaki son durumu değerlendirdi. 2024 tahminleriyle dikkat çeken Memiş, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu.

'DOLAR ÜZERİNDEN YATIRIM YAPIN'

Memiş, borsada işlem yapanların kârını TL yerine dolar üzerinden hesaplamaları gerektiğini söyledi. Endeksin değerini dolar bazında takip etme daha önemli olduğunu aktardı.

Memiş, "Biz yol arkadaşlarımla ona geçiyoruz" diyerek hangi yatırım aracını tercih ettiklerini paylaştı. Ayrıca, gram altınla ilgili öngörülerini de hatırlattı.

BORSA VE GRAM ALTINDA YOL HARİTASI

Endeksin 9 bin puanı gördüğünü ifade eden Memiş, 2024 için öngörülerini paylaştı. "Bu yıl 15 bine kadar yolu var" diyerek yol haritasını çizdiğini belirtti ve gümüşe geçişin detaylarını paylaştı.

Son Youtube videosunda gram altın için tahminlerini açıklayan Memiş, fiyat aralıklarını ve önemli seviyeleri belirtti. Ayrıca, altın yatırımında dikkat edilmesi gereken noktalara da değindi.

Sonraki Haber