Anadolu Efes seriye bağladı

EUROLEAGUE'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, çift maç haftasındaki ilk karşılaşmasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda İspanyol ekibi Valencia'yı 99-83 yenerek çıkışını sürdürdü.

Bir maçı eksik olan temsilcimiz, buna rağmen 16 galibiyete ulaşarak ilk 8 sıra içerisindeki yerini sağlamlaştırdı. Dev organizasyondaki galibiyet serisini 5 maça çıkaran lacivert-beyazlı basketbol takımı, son 10 karşılaşmasında ise 8 kez kazandı.

BUGÜNKÜ RAKİP CSKA MOSKOVA

Galibiyet serisine devam etmek isteyen Anadolu Efes, EuroLeague'de bu akşam güçlü Rus temsilcisi CSKA Moskova'yı konuk edecek. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki müsabaka saat 20.30'da başlayacak. Zorlu müsabaka, beIN Sports 3 kanalından naklen yayınlanacak. EuroLeague'de oynadığı 26 maçta 18 kez kazanan CSKA Moskova, son olarak deplasmanda İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'i 84-80 yendi.

SERTAÇ ŞANLI MEST ETTİ

ANADOLU Efes'in pivotu Sertaç Şanlı, son dönemde oynadığı basketbolla yıldız gibi parlıyor. Önceki akşam oynanan Valencia müsabakasında 26 dakika 51 saniye boyunca sahada kalan Sertaç; 20 sayı, 2 ribaunt ve 2 asist üretti. Milli basketbolcu, bu performansıyla maçın en değerli oyuncusu seçildi. Yayın gerisinden 3'te 3 üç sayılık isabetle oynayan Sertaç, başantrenör Ergin Ataman'dan aldığı dakikaların hakkını verdi.

KATKISI GİT GİDE ARTIYOR

2020-2021 sezonu ortalamaları 12 dakika, 6.7 sayı, 1.4 ribaunt, 0.6 asist olan Sertaç Şanlı; son iki EuroLeague müsabakasında ortalama 22 dakika görev alıp 16.5 sayı, 3 ribaunt, 1.5 asist üretti.

Sonraki Haber