Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bolu, Karabük'e gelecek! Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat'ı da etkileyecek

Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat'ta yaşayanlar bu haber sizi ilgilendiriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı.

Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bolu, Karabük'e gelecek! Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat'ı da etkileyecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış uyarısı yaptı. Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat'ta yaşayanlar dikkat. Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren etkili olacak. Peki yağış ne zaman sona erecek? İşte Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat'ı etkileyecek sağanak yağış haberinin ayrıntıları...

ANKARA, ÇANKIRI, KIRIKKALE, BOLU, KARABÜK, KASTAMONU, ÇORUM, AMASYA VE TOKAT'A DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat'ta yaşayan vatandaşları sağanak yağış hakkında uyardı. Meteoroloji, perşembe öğle saatleri sonrasında yağışlar hakkında şu ifadeleri kullandı:

Yapılan son değerlendirmelere göre; 30.05.2024 Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bolu'nun doğusu, Karabük, Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat'ın batısında yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat'ta yaşayanları ilgilendiren sağanak yağış uyarısı bu şekildedir. Meteoroloji'ye göre sağanak perşembe akşamı 20:00'da sona erecek.

Sonraki Haber