Ankara'da otobüs şoförü hasta yolcuyu darbetti

Ankara'da bir otobüs şoförü bir yıldır ilaç tedavisi gören bir kişiyi darbetti. Şoförün olay öncesinde başka bir kişiye hakaret ettiği iddia edildi.

Ankara'da bir yolcunun otobüs şoförü tarafından darbedildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdır.

İddiaya göre, bir yıl önce geçirdiği beyin rahatsızlığı sebebiyle ilaç tedavisi gören Hamit Mutlu, sabah saatlerinde Pursaklar-Ulus seferini gerçekleştiren 438 numaralı belediye otobüsüne bindi. Mutlu, yaşlı bir kişinin otobüse binmesinin ardından şoför tarafından hakarete uğradığını duydu.

'20 YIL YATTIN 20 YIL DA SENİN İÇİN YATARIM'

Yaşlı adamın durak düğmesine yanlış bastığı gerekçesiyle şoför tarafından hakaret edildiğini gören Mutlu, şoförü daha saygılı olması için uyardı. Bu uyarının ardından şoför, Mutlu'nun üzerine yürüyerek darp etmeye başladı. Şoför, Mutlu'yu otobüsten iterek dışarıya attıktan sonra hakaret edip tehditler savurdu. Şoförün, Mutlu'ya, “20 yıl cezaevinde yattım, 20 yıl da senin için yatarım” dediği ileri sürüldü. Darp anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

EGO'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan, EGO Genel Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, bugün 438 numaralı hatta görev yapan 07-401 kod numaralı aracın şoförü Mehmet Ö'nün yaşlı bir yolcu ile tartıştığı ve ardından yolcuya fiziksel müdahalede bulunduğunun kayıtlardan tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Bu üzücü olayla ilgili olarak şoför hakkında derhal rapor hazırlanmış olup, idari işlem başlatılmıştır." ifadesine yer verildi.

İŞTE O ANLAR

Sonraki Haber