Anne acısıyla sarsılan Birand Tunca’dan yürek yakan paylaşım

Erkenci Kuş dizisinin Emre Divit’i Birand Tunca’nın 18 yıl boyunca kanser tedavisi gören annesi Yasemin Sözen vefat etti. Üç gün önce annesini toprağa veren Birand Tunca yaptığı duygusal paylaşımla yürekleri sızlattı.

Kavak Yelleri, Diriliş Ertuğrul, Yunus Emre, Aşk Laftan Anlamaz, Aşk Oluversin Gari gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, 2018-2019 yılları arasında ekrana gelen ve Demet Özdemir ile Can Yaman’ın başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş’ta hayat verdiği Emre Divit karakteriyle hafızalara kazınan Birand Tunca anne acısıyla sarsıldı.

ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Ünlü oyuncunun annesi Yasemin Sözen uzun yıllar boyunca mücadele ettiği kansere yenik düştü. Tunca, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı "Aşağıda ölüm yoktur, vuslat vardır. Canım annem... Başımız sağ olsun" şeklindeki paylaşımıyla duyurdu.

ANNESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Birand Tunca’nın kansere yenik düşen annesi üç gün önce son yolculuğuna uğurlandı. Acı gününde Enis Arıkan, Hande Erçel, Burak Deniz, Bestemsu Özdemir ve Berk Erçer gibi ünlü isimler Birand Tunca’yı yalnız bırakmadı.

‘KALBİM AĞRIYOR…’

Günler önce annesini toprağa veren ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi hüzünlendirdi. 1.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından annesiyle olan bir karesini yayınlayan Birand Tunca altına şu notu düştü:

Çok şey yazmak istiyorum, yazamıyorum, birşey yazacak gibi oluyorum tarifini kelimeleri doğru dolduramam diye korkuyorum, susuyorum, kalbim ağrıyor ama geçicek biliyorum… Allah mekanını cennet eylesin mucize annem… Ölüm, yaradılmışın Yaradan’a kavuşmasıdır, Şebi aruz’dur. Mevlana.

Sonraki Haber