Anne ve kızı evlerinde ölü bulundu! İntihar ve cinayet olduğu düşünülüyor...

İngiltere'de bir anne ve engelli kızı, yaşadıkları evde ölü bulundu. Anne ve kızın ölümünün intihar ve cinayet ile gerçekleştiği şüphesi üzerinde durulurken, ölüm haberini duyan komşular fedakâr anne ve kızının ölümüyle şaşkınlığa uğradıklarını belirtti.

İngiltere Great Manchester'da, 40 yaşındaki anne ve 8 yaşındaki engelli kızı yaşadıkları evde ölü bulundu. Anne ve kızının yürek parçalayan ölümlerinin bir intihar ve cinayet sonucu gerçekleştiği şüphesiyle soruşturma başlatıldı.

ANNE VE KIZI EVLERİNDE ÖLÜ BULUNDU

İNTİHAR VE CİNAYETTEN ŞÜPHE EDİLİYOR

40 yaşındaki anne ve 8 yaşındaki engelli kızı dün sabah, Güney Radford Caddesi'nde yer alan evlerinde trajik bir şekilde ölü bulundu. 23 Eylül Pazartesi günü, acil durum servisleri, anne ve kızın can güvenliklerinden endişe edildiği için komşular tarafından çağrılmıştı. Manchester Evening News'in haberine göre, Greater Manchester Polisi bir soruşturma başlatırken, dedektiflerin ölümlerini şüpheli bir intihar-cinayet olarak değerlendirdiği düşünülüyor. Yetkililer, ölümlerle bağlantılı olarak kimseyi aramadıklarını ve olayın "kontrol altına alındığını" belirtirken, adli tıp için bir dosya hazırlandığını ifade etti.

Komşuları ölüm haberini duyduklarında şok olduklarını söylerken, bir komşu Manchester Evening News'e şunları söyledi: "Tek söyleyebileceğim, küçük kıza sevgi dolu ve fedakâr bir anne olduğuydu. Eleni ağır engelliydi ve annesine son derece bağımlıydı."

Yetkililer, anne ve kızın ölümüyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini ifade etti.

Sonraki Haber