Antalya 8 Ocak okullar tatil mi? Pazartesi Antalya'da okullara yağmur tatili var mı?

Meteoroloji'den gelen uyarılar sonrasında Antalya'da etkili olan sağanak yağış ve fırtına sonrasında öğrenciler 8 Ocak'ta Antalya'da okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Peki, Antalya'da yarın 8 Ocak okullara tatil var mı?

Antalya’da Pazar gününde sağanak yağış ve fırtına hava devam ediyor. Meteoroloji’den gelen son uyarılar beraberinde gece saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sabah saatlerinde de etkisi arttırmayı sürdürüyor.

Fırtına ve yağmurla beraber kent merkezinde yollarda su birikintileri meydana gelirken trafik bazı noktalarda durma aşamasına kadar geldi. Şiddetini arttıran yağmurun zaman zaman yerini fırtınaya bıraktığı gözlemlenirken bazı yerlerde de reklam panolarının uçtuğu gözlemlendi.

Pazar günü gece saatlerinde de Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı sistemi tüm yurdu etkisi altına alacak. Antalya’da dahil olmak üzere bazı illerimizde rüzgar, sağanak ve kar yağışları görülecek.

ANTALYA'DA 8 OCAK OKULLAR TATİL Mİ?

Antalya için sağanak yağış ve fırtına uyarıları gelmeye devam ederken öğrenciler 8 Ocak’ta okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Ancak şu ana kadar Antalya Valiliği’nden bir açıklama gelmediği için Antalya’da 8 Ocak Pazartesi okullar tatil değildir.

Son hava durumu tahminlerine göre, Antalya başta olmak üzere il genelinde sıcaklıklar 10-15 derece kadar düşecek. Soğuk hava dalgası yaklaşık 1 hafta boyunca ülkemizi terk etmeyecek.

Sonraki Haber