Antalya'da kaza oldu! Motosiklet kamyonete çarptı! 2 kişi hayatını kaybetti

Antalya'nın Elmalı ilçesinde kaza oldu. Kamyonet motosiklet ile çarpıştı. Kazada 2 kişi yaşamını yitirdi. 1 kişi ise yaralandı. İşte kazanın ayrıntıları...

Antalya'da kaza oldu! Motosiklet kamyonete çarptı! 1 kişi hayatını kaybetti

Antalya'nın Elmalı ilçesindeki Bayralar Mahallesi yolu üzerinde öğle saatlerinde bir kaza meydana geldi. Gerçekleşen kazada 2 kişi yaşamını yitirdi ve 1 kişi yaralandı. Motosiklet kamyonete çarptı. Kazada, kamyonette bulunan İbrahim Solmaz ile motosiklet sürücüsü Aytaç Özen yaşamını yitirdi. Yaralanan Hüseyin Sarıca ise Elmalı Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

ANTALYA'DA KAZA OLDU

Antalya'nın Elmalı ilçesinde kamyonetin motosikletin çarpışıp, her iki aracın alev aldığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Elmalı ilçesine bağlı Bayralar Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. Aytaç Özen'in kullandığı 07 BIF 075 plakalı motosiklet, sola dönüş yapan Hüseyin Sarıca yönetimindeki 07 Z 5826 kamyonete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet ile kamyonet alev aldı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kazada, kamyonette bulunan İbrahim Solmaz ile motosiklet sürücüsü Aytaç Özen yaşamını yitirdi. Yaralanan Hüseyin Sarıca ise Elmalı Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Ölenlerin cansız bedenleri, morga götürüldü.

Sonraki Haber