Antalyaspor kaldığı yerden devam ediyor!

Geçen sezonun ikinci yarısında teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde çok başarılı bir dönem geçiren Antalyaspor, 2020-2021 sezonuna da iyi başladı. Evinde Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup eden Akdeniz ekibi, yeni sezon için de iyi sinyaller verdi

SÜPER Lig'de Antalyaspor fırtınası esmeye devam ediyor. Geçen sezonun ilk yarısında ligden düşme korkusu yaşayan, ligin ikinci devresinde göreve gelen teknik direktör Tamer Tuna idaresinde toparlanıp tarihinin en uzun yenilmezlik dönemini geçiren kırmızı-beyazlılar, yeni sezona da 3 puanla başladı.

Sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 2-0 yenen Akdeniz ekibi, maçın büyük bölümünde üstün olan taraftı. Kırmızı-beyazlı futbol takımı, özellikle bulduğu ilk goldeki müthiş organizasyonuyla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerden alkış topladı. 2000 doğumlu genç oyuncusu Bünyamin Balcı'nın kaydettiği golde sağ kanattan seri paslarla ceza sahasına giren Antalya ekibi, genç futbolcunun yaptığı düzgün vuruşla haftanın en güzel gollerinden birini attı.

TAMER TUNA OYUNCULARINDAN MEMNUN

Antalyaspor'un deneyimli teknik direktörü Tamer Tuna, takımının Gençlerbirliği karşısında ortaya koyduğu performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Oyuncularının maç konsantrasyonunu öven Tuna, lige kazanarak başlama arzusunun üst seviyede olduğunu belirtti.

Süper Lig'de yeni sezona taraftarsız bir şekilde başladıklarını anımsatan Tuna, takımının geçen yıl ortaya koyduğu kazanma arzusunu ve disiplinini bu maçta da sürdürdüğünü ifade etti. Maça planladıkları gibi başladıklarını anlatan Tuna, "Gençlerbirliği zor bir rakip. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ortaya koyduğumuz performans, maç konsantrasyonu üst düzeydeydi. Her şey bizim adımıza güzel oldu" değerlendirmesinde bulundu.

'HERKESTEN TEK TEK KATKI ALACAĞIZ'

Karşılaşmanın ikinci devresinde Lukas Podolski, Nuri Şahin ve Dever Orgill gibi tecrübeli futbolcuların oyuna sokarak daha fazla pas oyunu oynadıklarını kaydeden Tuna, "Pas oyununu doğru oynayıp farklı bir takım olabiliriz. Bu isimler bize de lige de çok katkı verecektir. O katkıyı bu maçta aldık. Geçen yıl Türkiye'de 19 farklı oyuncuyla gol atan tek takımdık. Bu oyuncuların hepsinden lig maratonunda tek tek katkı alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Sonraki Haber