Arabistan'daki derbiye beklenen ilgi olmadı

Galatasaray ve Fenerbahçe yarın akşam Suudi Arabistan'da Süper Kupa için kozlarını paylaşacak... Peki dev maç için kaç bilet satıldı? Tribünler dolacak mı? Detaylar haberimizde...

Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa maçında yarın Riyad’da kozlarını paylaşacak. Dev maçta stadyum dolacak mı? Ne kadar bilet satıldı?

2023 Süper Kupa yarın sahibini bulacak. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası’nda zafere ulaşan Fenerbahçe, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da karşı karşıya geliyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasına beklenen ilgi olmadı... TFF yaptığı açıklamayla bilet fiyatlarında yüzde 50 indirime gitse de derbiye 1 gün kala biletlerin yüzde 75'lik kısmı satıldı.

Maç öncesi şehir içinde birçok billboardlarda ve alışveriş merkezinde karşılaşmanın reklamı da yapılıyor.

STAT 25 BİN KİŞİ KAPASİTELİ

Galatasaray ile Fenerbahçe'yi konuk edecek Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu, 25 bin kişi kapasiteye sahip. Stat, Suudi Arabistan Profesyonel Ligi ekiplerinden Al-Nassr FC'ye ev sahipliği yapıyor. Dünyaca ünlü Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic, Aymeric Laporte gibi futbolcuların mücadele ettiği statta ülkemizde de görev alan Talisca ve Alex Telles sahne alıyor.

Sonraki Haber