Aslan'a evinde büyük şok

Galatasaray Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Karagümrük'ü ağırladı. Mücadele 3-3'lük eşitlikle noktalandı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile VavaCars Fatih Karagümrük, Nef Stadı'nda karşılaştı. Mücadeleye taraftarının da baskısıyla istekli başlayan ev sahibi ekibi 3. dakikada Kerem ile öne geçmeyi başardı. Fakat sarı kırmızılıların bu sevinci kısa sürdü ve ilerleyen dakikalarda adeta kabus gördü. ÜSt üste yediği gollerle neye uğradığını şaşıran sarı kırmızılılar 30. dakikada 3-1 geriye düştü. 

18'de Diagne, 26 ve 30.dakikada Borini attığı gollerle Karagümrük'ü 3-1 öne geçirdi. Sarı kırmızılılar uzatma dakikalarında Oliveria'nın penaltı golüyle farkı bire indirirken ilk 45 dakika Karagümrük'ün 3-2'l,k üstünlüğüylşe sona erdi.

ICARDI PENALTI KAÇIRDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına da beraberlik için baskıslı başlayan Aslan, 64. dakikada bir penaltı daha kazandı. Topun başına geçen Icardi penaltıdan yararlanamadı. açan penaltı sonrası sarı kırmızılıların coşusu ve temposu düşşe de 80. dakikada Sacha Boey attığı golle duurmu 3-3'e getirdi

Galibiyet golünü arayan sarı kırmızılılar dördüncü golü bulamadı ve Beşiktaş derbisi öncesi sahasında çok kritik 2 puan bıraktı. 

Sonraki Haber