Aslantepe’de beyaz sayfa

Sivasspor deplasmanında 2 puan kaybeden Galatasaray, bugün kendi sahasında Mondihome Kayserispor ile karşılaşacak.

Aslan, taraftarının önünde kazanarak tekrar çıkışa geçmek istiyor. RAMS Park'ta yapılacak maç, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

GALATASARAY'DA 6 EKSİK

Galatasaray'da 6 oyuncu, çeşitli nedenlerle Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Icardi, Davinson ve Oliveira, sarı kart cezalısı Kerem Aktürkoğlu ile Afrika Kupası'nda mücadele edecek ülkelerinin milli takımlarına davet edilen Ziyech ve Bakambu, bugünkü maçta görev yapamayacak. Dizindeki ağrı nedeniyle son EMS Yapı Sivasspor mücadelesinde forma giyemeyen sağ bek Sacha Boey'un ise bu maçta da oynaması beklenmiyor. Öte yandan sarı-kırmızılı takımda Abdülkerim Bardakcı, mücadele öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

EVİNDE 26 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, Süper Lig’de sahasında son olarak geçtiğimiz sezonun 2. haftasında Giresunspor’a 1-0’lık skorla yenildi. Sarı-kırmızılılar, bu müsabakanın ardından oynadığı 26 lig karşılaşmasında 24 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Cimbom, bu sezon ligde RAMS Park’ta oynadığı 9 karşılaşmadan da 3 puanla ayrıldı. Aslan ayrıca Süper Lig’de bu sezon evinde puan kaybetmeyen tek takım olarak bulunuyor.

KAYSERİSPOR’DA 3 OYUNCU AFRİKA KUPASI’NA GİTTİ

Konuk ekip Kayserispor’da ise Carlos Mane, Julian Jeanvier, Majid Hosseini Afrika Kupası’na gittiği için Galatasaray maçında kadroda yer almıyor. Carole ve Cardoso’nun ise durumu maç saatinde netlik kazanacak. Uzodimma ise sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek.

TİMUR: ENGELLENME SÖZ KONUSU DEĞİL

Galatasaray’ın cuma günü gerçekleştirdiği basın toplantısına Erden Timur’un tek başına çıkmak istediği öne sürülmüş ancak Sarı-Kırmızılı yöneticinin engellendiği iddia edilmişti. Sarı-Kırmızılılar söz konusu haberlerle ilgili açıklama yaptı. Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “Engellenme gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Yazılanların tersine birlik beraberlik ve kenetlenme mesajının daha kuvvetli bir şekilde verilmesi için yönetim kurulumuzca birlikte bu karar alındı” ifadeleri kullanıldı.

Sonraki Haber