Ata Demirer THY'ye isyan etti: Ayıptır!

Ünlü komedyen Ata Demirer Türk Hava Yolları'na isyan etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demirer, kendisine satılan koltuğun başka birine verildiğini belirtti. Demirer'in paylaşımı kısa zamanda gündem oldu.

Son dönemde Türk Hava Yolları'nın uçuş düzeniyle ilgili eleştiriler artıyor. Özellikle bazı biletli yolcuların uçağa bindirilmemesi ya da başka uçakla gönderilmesi sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu Ata Demirer de bu konuda tepkisini dile getirdi.

Ünlü oyuncu Ata Demirer, Türk Hava Yolları'na tepki gösterdi. Kendisine verilen koltuğun dışında başka bir koltuğa yönlendirildiğini ancak daha sonra kendi koltuğunun boş olduğunu kaydeden Demirer, "Memlekette zaten yeterince değersiz olduğumuz hissettiriliyor ayıptır" diyerek bu duruma tepki gösterdi.

ATA DEMİRER İSYAN ETTİ: ÇOK AYIP YA!

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ata Demirer, havaalanına erken gittiğini ancak kendisine verilen koltuğun değiştirildiğini söyledi. Derdinin koltuk olmadığını, yapılan şeyin haksızlık olduğunu kaydeden Demirer, "Havaalanına erken geldim F1 numaralı koltuğu verdiler uçağa biniş kontrol noktasında F3 oldunuz dediler! Neden dedim? Değişiklik oldu vs..." ifadelerini kullandı.

Daha sonra başkasına verilen koltuğun boş olduğunu belirten Demirer, "Neyse bindim herkes mutlu F1 boş... Sonra tatlı bir isyan ettim bir süre sonra 'F1'e geçin buyrun' dediler??? Anlaşılan beklenen ağır abi yetişememiş uçağa artık kimse??? Çok ayıp ya F1 meraklısı değilim ama ya o koltukları satma ya da bunu yapma." dedi.

Türk Hava Yolları'na şikayet amacıyla bu paylaşımı yaptığını kaydeden Demirer, "Bu paylaşımı sadece Türk Hava Yolları'na şikayet olsun diye yazıyorum insanlara bunu yapmayın bu memlekette zaten yeterince değersiz olduğumuz hissettiriliyor ayıptır! Tekrar edeyim F1 falan umurumda değil, derdim sadece hakkım olanı almak ve başkalarının da alması" sözlerini kullandı.

Sonraki Haber