Avrupa'da hüsran! 3'te 0 yaptık

Avrupa'daki temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş bu hafta oynadığı maçlardan istediği sonuçları alamadı... 3 büyükler çıktığı maçlarını kaybederken ülke puanı açısından da kötü bir hafta oldu.

Temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş bu hafta Avrupa'da sahneye çıktı... 3 temsilcimiz de sahadan malesef mağlubiyetle ayrıldı.

Sarı kırmızılılar çarşamba akşamı Alman devi Bayern Münih'e deplasmanda konuk oldu... Kora kor geçen mücadeleyi sarı kırmızılılar 2-1 kaybetti. Galatasaray bu mağlubiyetle gruptaki 2. mağlubiyetini aldı.

BEŞİKTAŞ'TA KÖTÜ GİDİŞ DEVAM EDİYOR

Ligde ve Avrupa'da kötü günler geçiren Beşiktaş'ta da kötü günler devam ediyor... Konferans Ligi'nde sahasında Bodo Glimt'i ağırlayan siyah beyazlılar sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı... Grupta 4 maç sonunda sadece 1 puanı bulunan Beşiktaş son sıraya demir attı.

FENER İLK KEZ MAĞLUP OLDU

Son dönemde Avrupa'da oldukça başarılı bir grafik çizen ve geçen sezondan bu yana Avrupa'da yaptığı 21 maçta sadece 1 kez mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe ise Ludogorets deplasmanına çıktı. Grupta 3'te 3 yapan ve yendiği takdirde gruptan çıkması kesinleşecek olan sarı lacivertliler sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe rakibine mağlup olsa da 4 maç sonunda aldığı 9 puanla grupta liderliğini devam ettirdi.

Sonraki Haber