Avrupa'da olduğu anlatılırdı ama İzmir'de gerçekleşti! İzleyenler alkış tuttu

Bu olayın çoğunlukla Avrupa'da olduğu anlatılırdı ama bu sefer İzmir'de gerçekleşti! Bu örnek olayı izleyen insanlar alkış tuttu. Bakın o vatandaş market kapalıyken ne yaptı...

Avrupa'da olduğu anlatılırdı ama İzmir'de gerçekleşti! İzleyenler alkış tuttu

İzmir'de gerçekleşen bu örnek olay bravo dedirtti. Çoğu defa Avrupa'da olduğu anlatılan bu görüntüler bu defa İzmir'in Çeşme ilçesinde meydana geldi. İzleyenler ise adeta alkış tuttu. Sosyal medya üzerindeki videolarda Avrupa'da satıcısı olmadan ürün alınabilen pazarları ve küçük tezgahları anımsatan bu görüntülerin benzeri Çeşme'de gerçekleşti ve o görüntüler market kamerasına yansıdı.

AVRUPA'DA OLDUĞU ANLATILIRDI AMA İZMİR'DE GERÇEKLEŞTİ

Bu görüntüler çoğu zaman Avrupa'da olduğu anlatılırdı ancak gerçek bambaşka. İzmir’in Çeşme ilçesinde kapalı olan bir marketin dolabında su alan bir kişi, suyun parasını iş yerinin güvenlik kamerasına gösterip dolaba bıraktı.



Olay dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Alaçatı Mahallesi’nde meydana geldi. Otomobiliyle markete gelen bir kişi, dolaptan su aldı. Bu esnada marketin kapalı olduğunu fark eden vatandaş, cebinden çıkardığı parayı, iş yerinin güvenlik kamerasına gösterdikten sonra marketin dolabına bıraktı.



O anlar marketin güvenlik kamerasına ise böyle yansıdı.

Sonraki Haber