Ay yıldız sevdasını hiç kaybetmedi

Gazi Osman Çakmak... Şırnak’ta mayına basıp sol bacağını kaybetse de vatan aşkını hiç kaybetmedi. Çakmak artık Türkiye’nin büyük kaptanı...

AMPUTE Milli Futbol Takımı’nın Gazi kaptanı Osman Çakmak, şampiyonluğun ardından Aydınlık Gazetesi’ne konuştu. Şırnak’ta komandoyken mayına basıp sol bacağını kaybeden kaptan, çok mutlu olduğunu söylerken şu şekilde konuştu: “Çok mutluyuz, çok sevinçliyiz. Buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Buraya gelenleri mahçup etmediğimiz için çok mutluyuz. Türk halkı bizi hep böyle desteklesin biz her zaman şampiyon oluruz. Herkese söz vermiştik. Söylenecek bir şey yok. Anlatılmaz bir duygu. Biz engelli olarak görülebiliriz ama şunu herkes bilsin biz Türkiye’yi d ünyada temsil edeceğiz. Hem de en iyi şekilde Türkiye’yi tanıtacağız.

‘HERKESİN EMEĞİ VAR’

Bu şampiyonlukta herkesin tek tek emeğinin olduğunu belirten Gazi Çakmak, ‘’Bugün oynayan sadece takım arkadaşlarım değil.
Sahada 13 tane kardeşim var. Hep birlikte mücadele ettik, hiç pes etmedik. Takım oyununun ne demek olduğunu herkese gösterdik. Turnuva boyunca hiç gol atamamıştım. Bugün gol attım ama dediğim gibi golü kimin atığı hiç önemli değil önemli olan şampiyon olmak’’ dedi.

‘EN UFAK ŞÜPHEMİZ YOKTU’

Şampiyonluğu getiren golü de anlatan kaptan, “İngiltere çok güçlü bir rakip ama biz şampiyon olacağımıza o kadar çok inanıyorduk ki, sahaya çıktığımızda en ufak bir şüphemiz yoktu. Biz son şampiyon Rusya’yı yendikten sonra “Tamam bu takım şampiyon olacak’’ dedik kendi kendimize. Bugün hiç görmediğimiz bir atmosferi yaşadık. Beraber sevindik. Golü yesek de şampiyon olacağımıza inanıyorduk. Çok şükür son dakikada top bana geldi ve golü attım’’ dedi.

Sonraki Haber