Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi ilk kez TRT1'de yayınladı!

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi 24 Kasım öğretmenler gününde vizyona girmişti. Dün akşam saat 20:00'da ilk kez TRT1 ekranlarında yayınlandı. Peki Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filminin konusu nedir? Milyonları ağlatan filminin oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar...

Batman’ın Kozluk ilçesinde öğretmenlik yapan Aybüke Yalçın'ın 9 Haziran 2017’de PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit oldu. Herkesin çok sevdiği öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayatı film oldu.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde vizyona giren Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi dün akşam saat 20:00'da ilk kez TRT1 ekranlarında seyircilere sunuldu. İzleyenleri ağlatan filmde; Aybüke Öğretmen’e can veren isin Nihayet Şahin oldu. Yönetmenlik koltuğuna ise Murat Onbul oturdu. İşte, Aybüke; Öğretmen Oldum Ben filminin seyircileri derinden yaralayan konusu, oyuncuları...

FİLMİN KONUSU

Aybüke: "Öğretmen Oldum Ben" filmi Batman’ın Kozluk ilçesine öğretmen olarak atanan Aybüke Yalçın'ın hayat hikayesini anlatıyor. 9 Haziran 2017’de teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayat hikayesini konu alan sinema filmi izleyenleri bir hayli ağlattı.

AYBÜKE YALÇIN'IN AİLESİ SETİ ZİYARET ETTİ

Aybüke Yalçın'ın annesi Zehra Yalçın ile babası Sadık Yalçın film setini ziyaret ederek kızlarını canlandıracak oyuncu Nihayet Şahin ile de tanışmıştı.

AYBÜKE ÖĞRETMEN OLDUM BEN OYUNCULARI

- Nihayet Şahin - Aybüke Yalçın

- Engin Hepileri - Kaymakam

- Cansel Elçin

- Murat Han

- Turgay Tanülkü

- Zeynep Kankonde - Zeynep Yalçın

- Caner Kurtaran - Sadık Yalçın

- Aslıhan Kapanşahin

- Gizem Arıkan - Tuğçe

- Ahmet Eren Yıldız

- Aysima Zeynep Erişir - Aybüke Yalçın'ın küçüklüğü

- Buse Pehlivan

- Doğukan Çevik

- Ercüment Çırak

- Gülşah Yavuz

- Musab Doğan

- Mustafa Keser

- Necib Karakaya

- Onur Yenidünya

- Uluç Avcı

Zeliha Kendirci

Sonraki Haber